Vi på Fazer Food Services är passionerat fokuserade på mat och siktar alltid på att laga mat i världsklass. Därför känns det viktigt för oss att erbjuda ät- och drickbart dygnet runt - och låta era behov avgöra vad och när. 2014 firade vi på Fazerkoncernen 123 år av smakupplevelser. Och vi ser tillsammans med gamla och nya kunder fram emot flera smakår till.

Vi vet vad dina medarbetare vill ha på tallriken
Lunchen ser inte likadan ut på alla våra restauranger. Det beror på att restaurangerna alltid speglar våra kunders verksamhet. För att kundinsikt är viktigt för oss. 

Med trendspaningar, omvärldsanalys och lunchvaneundersökningar ordnar vi rätt lunch på rätt plats. Och vi har ett väl beprövat knep för att lyckas servera mat som tilltalar alla sinnen - vi kallar den för smakens väg.

SMAKENS VÄG ÄR VÅR METOD ATT SÄKERSTÄLLA ATT MATEN LÅTER GOD, SER GOD UT, DOFTAR LOCKANDE, ÄR RÄTT KRYDDAD OCH HAR BRA TEXTUR.

Och att den smakar gott förstås! Med smakens väg som kompass och duktiga medarbetare i våra kök kan vi idag servera ca 80 000 måltider per dag som vi kan vara stolta över. Med målet att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vårt löfte till dig som kund
Varje restaurang i vår regi utgår från verksamheten den verkar inom. Och utifrån just de kundernas behov och vanor. Även våra servicelösningar planeras och utvecklas i nära samarbete med kunden. 

Vårt löfte till våra kunder är vänlig och pålitlig service, god mat och smidiga servicelösningar. På Fazer Food Services strävar vi alltid efter utmärkt kvalitet för såväl kunder som tjänster.

Här finns Fazer Food Services:
Företagsrestauranger
Skolor och universitet
Senior-/äldreboenden
Sjukhus
Försvarsrestauranger